A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Пам'ять про Юрія Івановича Дмитрієва

Дата: 21.07.2018 21:42
Кількість переглядів: 821

Сьогодні, 21 липня, мав би відсвяткувати свій день народження загиблий учасник АТО Юрій Іванович Дмитрієв.

У родині Дмитрієвих  мало б бути свято…У їхнього сина, чоловіка, тата був би 53-ий день народження. Проте, замість хорошого настрою і привітань, мама – Ганна Макарівна, зі сльозами на очах і квітами в руках поспішає до свого єдиного сина на могилу.

Маючи високу громадську гідність, патріотизм та рішучість, восени 2014 року Юрій Іванович у складі  батальйону «Скіф» пішов захищати  рідну землю.

23 липня 2015 року у боях в районі селища Пєски був тяжко поранений снайперською кулею, внаслідок чого 31 липня о 08.00 ранку його життя обірвалося.

Указом Президента України від 10 жовтня 2015 року № 573/2015 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Аби вшанувати подвиг свого земляка,  Героя, міський голова Наталя Мусієнко разом з секретарем міської ради Світланою Шраменко   відвідали  та  поклали квіти  до могили  загиблого учасника  АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь